2020 metų spalva „Lemonade“: Kai gyvenimas pasiūlo Jums citrinų, pasidarykite limonado!


Kompanijos „Tikkurila“ metų spalva „Lemonade“(H300) įkūnija pozityvumą ir optimizmą. Kartu su 2020 m. spalvų kolekcija „Color Now“ ji skatina matyti šviesiąją gyvenimo pusę. Spalvos „Lemonade“ (H300) pasirinkimą lėmė geltonos spalvos įsivyravimas drabužių kolekcijose ir interjere. Ji ryški ir švelni, stimuliuojanti ir rafinuota – nuostabiai tinka įprastos pilkos ir rusvai gelsvos spalvos vietai užimti. Visada kur nors galima išvysti šviesos blyksnį, visada egzistuoja pokyčių galimybė – tiek namuose, tiek visame pasaulyje. Spalva „Lemonade“ (H300) perteikia tą pačią teigiamą žinią, kaip ir 2019 metų spalva „Flamingo“, skelbiama pranešime spaudai. 

Paverskite įprastas patalpas magiška erdve

 Drabužių dizainerė Laura Juslin ir architektė Lilli Maunula bendradarbiaudamos su kompanijos „Tikkurila“ spalvų eksperte Irina Hanhisalo išrinko metų spalvą ir sukūrė 2020 metų spalvų kolekcija „Color Now“.

„Mūsų koncepcija – paversti įprastus daiktus įdomiais ir naujais pasitelkus spalvas. Tereikia trupučio dažų, kad pabodusios, įprastos patalpos virstų magiška erdve. Nors spalvų kolekcija perteikia mados tendencijas, nesiekėme, kad ji būtų pernelyg rafinuota“, – sako Irina Hanhisalo.

2020 m. spalvų kolekciją „Color Now“ sudarančių aštuonių spalvų paletė – ir nauja, ir įprasta. Sodrios ir tamsios spalvos kartu su vėsiomis ir gaiviomis spalvomis sukuria žaismingą visumą, įkvepiančią išbandyti stulbinančius ir įdomius spalvų derinius.

2020 m. spalvų kolekcija „Color Now“ – dizaino ir mados pasaulio atspindys

Dizainerių dueto „Juslin-Maunula“ požiūris į spalvas – išradingas ir drąsus. Šis duetas ieško naujų perspektyvų mados ir dizaino pasaulyje. Tinkamų spalvų derinių parinkimas – tarsi tinkamo „dažnio“ paieškos. Užuot pasirinkusios akivaizdžiai tinkamiausius spalvų derinius dizainerės nuolat nusiteikusios išbandyti naujus.

Kurdamos 2020 m. spalvų kolekciją dizainerės įkvėpimo sėmėsi dizaino ir mados pasaulyje – tiek pastarųjų dešimtmečių, tiek šių dienų.

„Iš 2020 m. spalvų kolekcijos mes negalėtume pašalinti nė vienos spalvos, nes visos pasirinktos spalvos sudaro darnią visumą“, – aiškina Juslin ir Maunula.

Dizainerės mano, kad kurti 2020 m. spalvų kolekciją „Color Now“ buvo verta. Galutinis rezultatas jas džiugina. „Mūsų dizaino filosofija puikiai dera su kompanijos „Tikkurila“ požiūriu į spalvas. Spalvos pliūpsnis ir truputis kūrybingumo – tai viskas ko reikia, kad įprastos patalpos ir kasdieniški objektai virstu išskirtiniais. Tą patį galima pasakyti ir apie dažus“, – sako dizainerės.

„Kai gyvenimas pasiūlo Jums citrinų, pasidarykite limonado!“ – šis posakis atskleidžia, kas įkvėpė kompaniją „Tikkurila“ 2020 metų spalva paskelbti spalvą „Lemonade“ (H300).

Kompanija „Tikkurila“ – Šiaurės šalių dažų rinkos lyderė, turinti dešimtmečius kauptą patirtį, siūlo savo klientams laiko ir atšiauraus klimato išbandytus gaminius bei paslaugas nuo 1862 m.

Bendrovės informacija ir nuotr. 


Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.

NAUJAUSIAS NUMERIS

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų

Paskutinės naujienos

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų