„Čiop Čiop grupė“ – nuo virtuvės vakarėlių iki tortų

2018 m. sausio 26 d.

Admin Structum.

Apie viską nuo pradžių

„Čiop Čiop“ – didžiausias kulinarijos studijų tinklas Lietuvoje – veiklą pradėjo dar 2011 metais. Tuomet, laimėję konkursą „Verslauk“, jie pristatė inovatyvią idėją – tikslių patiekalo produktų pristatymus į namus su receptu. Dar po metų buvo atidarytas pirmasis kulinarijos loftas, kuris pasiūlė gaminimo kartu pramogą.

Kokybiškos, unikalios ir įdomios pramogos bei augantis susidomėjimas lėmė „Čiop Čiop“ plėtrą. Tad viena po kitos atidarytos studijos Kaune ir Klaipėdoje. O vos prieš metus duris atvėrė ir didžiausia kulinarijos studija Vilniuje – „Čiop Čiop Event Studio“. Ji įkurta inovatyviame, naujame verslo centre „Žalgirio 135“.

Beje, pastarieji metai „Čiop Čiop grupei“ buvo itin derlingi. Vilniuje atidaryti du vištienos fast casual tipo restoranai – „Ogmios mieste“ ir senamiestyje

Rudenį duris atvėrė desertinė „Tortinė“. Jos išskirtinumas – vietoje pjaustomi tortai iš didelio sezoninio asortimento. Taip pat užsakomi saldumynai ir tortai šventėms. Siūloma ir veganiškų saldėsių.

Kulinarinės pramogos ir renginių organizavimas nuo A iki Z

Siūlomų renginių spektras labai įvairus. Vis dėlto tendencijos išlieka panašios ir dauguma svečių čia renkasi vakarėlius su atvira gamybos sesija, kurias veda profesionalūs šefai.

Puikiai savo darbą išmanantys renginių organizatoriai gimtadienį ar įmonės vakarėlį gali surengti nuo A iki Z. Nusprendus rengti šventę, tereikia išsakyti savo norus, o muzika, dekoracijomis, maistu ir visomis reikalingomis detalėmis bus pasirūpinta.

Populiaru šefą užsisakyti ir į namus ar kitą norimą vietą.

Pasaulio virtuvių ir šefų katilas

Kulinarinių kursų metu susirinkę svečiai mokosi įvairių pasaulio virtuvių patiekalų gamybos principų, o kursus veda skirtingi šefai iš Lietuvos, Prancūzijos, Slovėnijos, Italijos, Indijos, Meksikos, Singapūro.

Visi šie specialistai pristato skirtingas virtuves, tad galima paragauti ir išmokti ruošti: Italijos, Ispanijos, Graikijos, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Švedijos, Indijos, Maroko, Vietnamo, Singapūro, Tailando, Meksikos, Karibų, Turkijos ir kitų pasaulio šalių skonių.

Prie profesionalų ruoštų valgiaraščių someljė priderina ir tinkamus gėrimus.

Dienos pietūs, „PERI PERI“ ir „Tortinė“

Švediško tipo dienos pietūs siūlomi ne tik restoranuose „PERI PERI“, naujoji „Čiop Čiop Event Studio“ taip pat kasdien laukia pietaujančiųjų.

„PERI PERI“ – tai vištienos meka. Šis jaukių restoranėlių tinklas puikiai tinka visai šeimai, bet skirtas ne tik jai. Draugiška ir neformali atmosfera – aliuzija į namų aplinką.

„Saldusis grupės projektas „Tortinė“ kurtas, visų pirma, patenkinti ir „Čiop Čiop“ svečių poreikiams. Ypač vestuvėms ir gimtadieniams visada reikia saldaus stalo, individualių tortų. Visų antra, turime dar jauną, bet talentingą konditerę, kuri kartu su komanda kuria tiesiog stebuklus. Siūlome didelį, unikalų asortimentą, ruošiame sezonines tortų kolekcijas“, – pasakoja „Čiop Čiop grupės“ prekių ženklų vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

Kūrybiškas požiūris į komandos formavimą bei vestuves

Pagrindinis akcentas – kūrybiškas požiūris ir renginių neformalumas. Komandoms formuoti siūlomi įvairūs renginių scenarijai, kur galima „žaisti“ restoraną, gaminti ekspromtu, mokytis miksologijos ar vyno derinimo principų.

Į vestuves žvelgiame taip pat su cinkeliu. Įprastos vestuvių tradicijos pritaikomos prie modernesnio pasaulio ir šiuolaikiškų jaunavedžių požiūrio. Beje, populiarėja tendencija tuoktuvių ceremoniją rengti ant stogo ar neįprastoje vietoje.

Gastronominės mados

„Vieni madas diktuoja, kiti jas seka. Mes esame būtent toks prekių ženklas, kuris kuria ir diktuoja gastronomines madas Lietuvoje. Čia visuomet vyksta populiariausių ir madingiausių virtuvių kulinarijos kursai, svarbios dekoravimo, gėrimų bei maisto tendencijos“, – teigia „Čiop Čiop grupės“ savininkas Ronaldas Nagrockis.

/img/banners/Artwork Milena_Structum_340x600px.gif
Būk pirmas!