„Dussmann Service“ – išskirtinės maitinimo paslaugos


UAB „Dussmann Service“ – pasaulinio masto integruoto pastatų valdymo specialistas, teikiantis maitinimo, valymo, apsaugos, pastatų administravimo bei techninės priežiūros paslaugas Lietuvoje bei daugelyje kitų valstybių. „Profesionalios maitinimo paslaugos sudaro didžiausią įmonės veiklos dalį, todėl šioje nišoje nuolat ieškome galimybių tobulėti, pritaikyti naujoves“, – teigia „Dussmann“ projektų vadovas Justas Grubevičius.

Efektyvaus modelio taikymas

Maitinimo paslaugų teikimo svarbą gamybinėse įmonėse „Dussmann Service“ komanda įvertino, kai atkreipė dėmesį į tai, kad maitinimas moderniose kompanijose naudojamas kaip skatinamasis, motyvacinis įrankis. „Tiek Lietuvoje, tiek užsienyje pastebėjome efektyvų modelį, kuris puikiai motyvuoja darbuotojus ir yra finansiškai ekonomiškas įmonėms“, – sako J. Grubevičius. Netrukus „Dussmann“ pradėjo kurti savo koncepciją, aktualią modernioms, sąmoningoms įmonėms. Būtent dėl to šiuo metu įmonė visas savo jėgas skiria tokiam modeliui tobulinti.

Kokybiškas koncepcijos pavertimas į efektyvų modelį kompanijoje prasideda nuo vizijos derinimo su klientu. Šiame etape įvertinamos patalpos, aptariamas pageidaujamas meniu, suskaičiuojamos išlaidos, būtinos paslaugai teikti (t. y. įrangos įmontavimas, darbuotojų atlyginimai, motyvacinės priemonės, klientų grįžtamojo ryšio sistema ir t. t.). Tuomet, nustačius fiksuotą mokestį, pradedama teikti paslauga. „Tiesa, tuo atveju, jeigu klientas maisto gamybos vietoje, t. y. įstaigoje, nepageidauja – turime galimybę patiekalus pristatyti“, – apie darbo ypatumus pasakoja J. Grubevičius.

Bene dažniausiai užduodamas klausimas – ką už tai gauna tiek įmonė, tiek darbuotojas? Pasak projektų vadovo, darbuotojai gali džiaugtis kokybiškais, sočiais pietumis už eurą ar du. O kompanija – didžiuotis tikslingai veikiančia motyvacine sistema ir padidėjusiu konkurencingumu darbo rinkoje.

Sėkmės pavyzdžiai – geriausias įrodymas

Sėkmingi modelio pritaikymo pavyzdžiai yra geriausias įrodymas, kad ši koncepcija nėra utopinė – ji reikalinga ir veiksminga. Anot J. Grubevičiaus, atvejai, kai prieš „Dussmann Service“ pradedant teikti paslaugą, įmonės valgykloje valgo apie 30 % darbuotojų, o įgyvendinus motyvacinę sistemą joje pietauja 80 % visų įmonės darbuotojų, yra akivaizdus pasisekimo rodiklis.

Maisto įvairovė – absoliuti pasirinkimo laisvė

„Dussmann Service“ stiprioji pusė – šviežias, sveikas, įvairus maistas. Komanda siekia užtikrinti tokį meniu, kuris nekeltų darbuotojams sunkumų ne tik renkantis norimą patiekalą, bet ir būtų sąlyginai greitai patiekimas. „Startuodami objekte, pagal kliento pageidavimus susideriname meniu. Tobulindami savo veiklą, sekame naujausias maisto kultūros tendencijas, taip pat ir sparčiai populiarėjančius, ekologiškus, vegetariškus ar net veganiškus patiekalus, netrūksta klientų, norinčių ekologiškų patiekalų. Prie to prisideriname ir mūsų technologai paruošia atitinkamą patiekalų spektrą. Džiaugiamės, kad kol kas sulaukiame tik gerų atsiliepimų“, – teigia J. Grubevičius.

Svarbu paminėti, kad „Dussmann Service“ specialistai taip pat rengia ypatingas temines dienas, kai siūlomas maistas būna gaminamas pagal graikų, meksikiečių ar kitos šalies virtuves, o, orams atšilus, komanda pakviečia pasimėgauti BBQ skanėstais.

Įmonė atsižvelgia į sezoniškumą ir prioritetą teikia šviežiai bei kokybiškai produkcijai. „Daugiausia bendradarbiaujame su lietuviškos produkcijos tiekėjais ir gamintojais, maisto produktus gauname tiesiai į gamybos taškus“, – sako J. Grubevičius, primindamas, kad „Dussmann Service“ taiko griežtą maisto higienos kontrolės sistemą RVASVT bei tarptautinius standartus, kurie yra neatsiejama kasdienio darbo dalis.

Ateities planai

Aukšti standartai, profesionaliai teikiamos paslaugos ir efektyvūs sprendimai – „Dussmann Service“ ir toliau siekia plėtoti savo veiklą bei nuolat tobulėti, kurdami maitinimo infrastruktūrą įmonėse, kurios ieško optimalių ir kokybiškų sprendimų.


Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.

NAUJAUSIAS NUMERIS

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų

Paskutinės naujienos

Namai lego principais

Kas sieja prieš 6000 metų nutiestą medinį sweeto taką netoli somerseto Didžiojoje britanijoje, 19 a. Pradžioje darbininkams skirtas mobiliąsias kavinukes…

Has photos

Fasadai, kuriems nėra blogo oro

Vėdinamieji ir jiems giminingi bioklimatiniai fasadai šiuo metu laikomi vienais iš geriausių sprendimų siekiant palaikyti optimalią vidaus temperatūrą ir garso…

Has photos

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų