„Mumis reikia pasitikėti“, – šypteli Vilius Šukys, mobilaus „Trendy Bar“ vienas iš įkūrėjų, primindamas, kad „Trendy“ bare dirba šios srities profesionalai, kurie ne tik viską įgyvendina, bet ir perteikia sukauptą patirtį diskutuodami ir siūlydami idėjas. Todėl vienintelis iššūkis, su kuriuo tenka susidurti klientams, – priimti sprendimą pasirinkti paslaugą ir perteikti informaciją bei norus organizatoriams.
Prisistatydami trys „Trendy Bar“ muškietininkai pasakoja, kad viskas prasidėjo nuo dviejų geriausių draugų ir netikėto skambučio viduryje nakties su pasiūlymu viską mesti ir pradėti kažką savo – savo barą. Nuo 2015 m. komanda kasdien priima naujus, kūrybiškus sprendimus ir užtikrina nepamirštamas emocijas.
Vienas jų – mobilus baras, prie kurio šventėje žmonės priklysta ne tik atsigaivinti, bet ir pasisemti nuotykių bei gero skonio pripildytos „baro patirties“. „Baras šventėje tampa aktyvacija, kuria žmonės visą vakarą naudojasi ragaudami skirtingus kokteilius, sužinodami jų ingredientus, istoriją, dalydamiesi savo iki šiol turėtomis baro patirtimis su barmenais. Mes tampame traukos centru, leidžiančiu pakilti nuo stalų ir susiburti“, – pasakoja vienas idėjos autorių Rapolas Sausaitis.
„Trendy Bar“ į savo veiklą žvelgia kitaip – ne tik kaip į rutininį darbą, dar vieną užsakymą. Barmenai džiaugiasi kartu su šventės dalyviais ir stengiasi, kad viskas būtų nepriekaištinga. „Atsakomybė ir meilė tam, ką darome. Galbūt tai skamba banaliai, bet, dirbdamas renginiuose, turi džiaugtis kartu su šventės dalyviais. To nepavyksta suvaidinti ir tą klientai visada įvertina, supranta. Atsakomybė ir kruopštus pasiruošimas būtinas norint, kad renginys praeitų be jokių nesklandumų“, – teigia R. Sausaitis. Kad viskas vyktų sklandžiai, barmenai susitapatina su renginio tematika. Kiekvieną kartą klientams teikia pasiūlymų, kaip apipavidalinti barą, siūlo kokteilius, reprezentuojančius šventės stilių, suteikia jiems pavadinimus, kad svečiai skaitydami vakaro meniu nusišypsotų ir dar net nežinodami, iš ko pagamintas kokteilis, turėtų savo favoritą.
„Trendy Bar“ muškietininkai mano, kad juos samdantys klientai nori ragauti tokius kokteilius, kokių dar nėra ragavę, apie kuriuos girdėjo, bet neturėjo galimybės išbandyti, arba kuriais mėgaujasi tik būdami kokteilių baruose, mieste. Todėl visi siūlomi kokteiliai yra skirtingi ir savaip žavūs. Vakaro meniu sudaromas iš skirtingų kokteilių, norint, kad kiekvienas klientas surastų savo mėgstamiausiąjį.
Paklausti apie iššūkius, „Trendy“ baro įkūrėjai sako, kad iššūkiai ir nestandartinės šventės juos „veža“. Nestandartiniai paklausimai tik parodo, kad žmonės supranta mobilaus baro pranašumus – jį galima pastatyti bet kurioje vietoje – ir vertina siūlomą paslaugą. „Kas dėl atsiradusių keblumų, neaptartų detalių renginio metu, manome, kad būtent tam mes ir esame samdomi – kad viską spręstume čia ir dabar, neparodydami klientui iškilusios problemos, o tik pateikdami sprendimo būdą“, – įsitikinęs V. Šukys.
„Trendy Bar“ iš kitų panašias paslaugas teikiančių įmonių išsiskiria ypatinga išvaizda, aptarnavimu, lankstumu ir, žinoma, nepriekaištinga kokybe. Pasibaigus šventei, klientams tenka stebėtis – jie gauna kur kas daugiau nei tik barmenus, kurie gamina kokteilius. „Trendy“ baras į šią paslaugą žiūri kitaip. „Mums svarbu sudominti svečius ir nepalikti abejingų. Visada stengiamės atrodyti nepriekaištingai ir į tai investuojame gamindami naujus barus, galvodami, kaip juos galime apipavidalinti. Ir, žinoma, visada esame lankstūs pagal kliento norus, įžvalgas“, – teigia R. Sausaitis ir priduria, kad geriausios istorijos gimsta prie baro, todėl ten verta susitikti. Išgirsite daugiau…