EVADAY nuotr.

Atraskite namų tekstilės magiją su Evaday: staltiesės, kurios kuria šventę


Namų tekstilė yra kur kas daugiau nei tik audiniai – tai būdas sukurti jaukią atmosferą, pabrėžti namų stilių ir netgi atnaujinti kasdienę nuotaiką. Viena iš tokių tekstilės detalių – staltiesė, kuri gali tapti neatsiejamu interjero akcentu. Ar staltiesę naudojate tik per didžiąsias šventes, ar ją tiesiate kiekvieną savaitgalį, kai susitinkate su šeima ir draugais – Evaday siūlo individualius sprendimus, kurie tiks kiekvienai progai.

EVADAY nuotr.

Praktiški staltiesių komplektai pagal gyvenimo būdą

Jei mėgstate puošti stalą tik ypatingomis progomis, pasirinkite prabangų šventinį komplektą, kuris taps pagrindiniu jūsų stalo akcentu per didžiąsias šventes. O jei savaitgaliai jums yra šeimos susibūrimų laikas, verta apsvarstyti papildomus komplektus, skirtus kasdieniam naudojimui. Taip ne tik palengvinsite savo kasdienybę, bet ir išvengsite poreikio nuolat ieškoti naujų staltiesių.

Jei staltiesės naudojamos retai, dažnai jų atnaujinti nėra būtina. Tačiau norėdami įnešti gaivumo į savo interjerą, galite atnaujinti smulkius tekstilės elementus, tokius kaip servetėlės ar padėkliukus. Nebijokite eksperimentuoti ir žaisti su tekstilės deriniais – tai puikus būdas atskleisti savo stiliaus pojūtį.

EVADAY nuotr.

Kokybiška, ilgaamžė ir personalizuota tekstilė iš Lietuvos

Evaday savo produkciją kuria Lietuvoje, ypatingą dėmesį skirdama kokybiškiems audiniams ir individualiems sprendimams. 

„Siūlome staltieses, kurios gali būti pritaikytos pagal jūsų stalo formą ir dydį, o netgi atsižvelgiame į kėdžių aukštį, kad galėtumėte sukurti nepriekaištingą interjero derinį“, – sako Evaday vadovė Daiva Bublienė.

Mūsų staltiesės yra atsparios skysčiams ir nesiglamžo, tad jos puikiai tiks greitą gyvenimo tempą mėgstantiems žmonėms. Kaip teigia D. Bublienė, Evaday staltiesės yra sukurtos tam, kad gyvenimas būtų lengvesnis – nereikėtų jų nuolat lyginti ar rūpintis išpiltų gėrimų dėmėmis.

EVADAY nuotr.

Staltiesės jūsų terasai ir sodui

Pastaruoju metu vis daugiau žmonių puošia ir savo terasas, todėl Evaday siūlo staltieses iš skysčiams atsparių audinių, kurios atlaikys ne tik išpiltus gėrimus, bet ir lietų. Tokia staltiesė ne tik praktiška, bet ir suteikia jūsų lauko erdvei šilumos ir jaukumo.

EVADAY nuotr.

Viskas, ko reikia šventei

Be staltiesių, Evaday siūlo ir dekoracijų rinkinius, servetėles, padėkliukus – viską, ko reikia, kad jūsų stalas atrodytų nepriekaištingai bet kokia proga. Leiskite Evaday tekstilei tapti jūsų kasdienio gyvenimo ir švenčių dalimi, sukuriant namus, kuriuose šiluma ir grožis dera tarpusavyje.




Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.

NAUJAUSIAS NUMERIS

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų

Susiję straipsniai

Paskutinės naujienos

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų