Projekto vizualizacija

Varėnoje planuojama modernizuoti gimnaziją


Projektas „Varėnos Ąžuolo gimnazijos pastatų, J. Basanavičiaus g. 33, Varėnos m., modernizavimas“ yra ambicinga iniciatyva, kurią įgyvendina Varėnos rajono savivaldybės administracija, siekdama optimizuoti viešųjų paslaugų kaštus ir gerinti gimnazijos pastatų energinį efektyvumą. Planuojama projekto vertė – 2,5 mln. eurų, o jo įgyvendinimas numatytas 2025–2028 metais.

Pagrindinis šio projekto tikslas yra sumažinti pastatų šilumos bei elektros energijos suvartojimą ir pagerinti patalpų mikroklimatą, tuo pačiu siekiant padidinti pastatų energetinę klasę nuo F iki B. Tai lems ne tik mažesnes išlaidas, bet ir patogesnę, sveikesnę mokymosi aplinką gimnazijos bendruomenei.

Modernizacijos darbai apims pastatų izoliacijos gerinimą, šildymo ir elektros sistemų atnaujinimą, taip pat mikroklimato užtikrinimą šiuolaikinėmis priemonėmis. Visa tai sudarys sąlygas efektyviau naudoti energiją ir prisidės prie tvaraus Varėnos miesto vystymosi.

Šis projektas yra svarbus žingsnis ne tik energijos taupymo srityje, bet ir siekiant sukurti kokybišką, šiuolaikišką ir tvarią aplinką mokyklos bendruomenei.


Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.

NAUJAUSIAS NUMERIS

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų

Susiję straipsniai

Paskutinės naujienos

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų