„Kavos sinergijos“ namai – viskas dėl tobulo puodelio kavos


Nemaža dalis žmonių savo dienos pradžios neįsivaizduoja be puodelio kavos. Kas yra kava? Tai – skonis, kvapas, o kartais lemtingas susitikimas. Tą gali patvirtinti UAB „Esmi LT“ direktorė Vaida Andriejaitienė, lietuvius supažindinusi su „Hausbrandt“ kava.

Vieninteliai tiekėjai Lietuvoje

Šiandien „Hausbrandt“ kavos jau galima paragauti ne vienoje Lietuvos kavinėje ar restorane bei įsigyti specializuotose parduotuvėse. Šio prekių ženklo kavos tiekėja UAB „Esmi LT“ yra ir vienintelė „Hausbrandt“ partnerė Lietuvoje.

V. Andriejaitienė su vyru „Hausbrandt Trieste“ kavos skonį pažino keliaudami po Austriją 2016 metais. Tačiau kavos, kuri nustebino savo aromatu, skoniu ir poskoniu, Lietuvoje gauti nebuvo galimybių. Jos siuntimasis iš svečių šalių taip pat buvo komplikuotas, nes kompanija „Hausbrandt“ laikosi principo, kad kiekvienos šalies partneris, gerbdamas kitų šalių partnerius, kava gali prekiauti tik savo šalyje.

Tačiau likimas lėmė taip, kad 2018 m. įmonė „Esmi LT“ sulaukė kvietimo bendradarbiauti ir „Hausbrandt“ kavą pasiūlyti Lietuvos rinkai.

„Priežastys, lėmusios mūsų apsisprendimą bendradarbiauti su „Hausbrandt Trieste 1892“ buvo kokybė, skonis, kultūra, istorija, pagarba partnerystei ir užsimezgęs santykis. Taip gimė pavadinimas „Kavos sinergija“. Tai – tarpusavio bendradarbiavimo sinergija ir įmonės viduje, ir su partneriais, klientais, skonių sinergija, produktų sinergija, kavos sinergija su kultūra, menu, muzika, architektūra“, – pabrėžia V. Andriejaitienė.

Išskirtiniai produktai

„Hausbrandt“ skiria didžiulį dėmesį kokybei ir gurmaniškam skoniui. Pasak pašnekovės, visi „Hausbrandt“ kavos mišiniai yra unikalūs ir kiekvienas išsiskiria vis kitu skoniu. Pavyzdžiui, kavos rūšis „Gourmet Columbus“ išsiskiria švelniu, maloniai saldžiu citrusinių vaisių aromatu. Šiai kavai išskirtinį kakavos kartumo bei saldymedžių poskonį suteikia kruopščiai atrinktos kokybiškiausios Kolumbijos arabikos pupelės.

Kava „Gourmet“ yra intensyvaus aromato ir elegantiško skonio, 100 % arabikos kavos pupelių mišinys su citrusinių vaisių natomis. Gurmanišką kavos aromatą sukuria ypač lėtas skrudinimas žemoje temperatūroje.

„Hausbrandt“ kava „Academia“ buvo pripažinta tinkamiausia vartoti kartu su pienu ir saldumynais. „H. Hausbrandt“ yra puikiai subalansuota, saldi kava su švelnia, sunokusius vaisius menančia rūgštele. Jos aromatas turi saldžias, aštrias kakavos, riešutų ir medaus natas bei skonį, primenantį naminius sausainius.

„Moca“ – tai 100 % arabikos pupelių kava, kuri išsiskiria savo lengvumu, stipriu aromatu ir saldžiomis natomis, todėl jos skoniui sunku atsispirti. Ši kava Italijoje oficialiai buvo pripažinta tinkamiausia tiramisu gamybai.

V. Andriejaitienės teigimu, „Hausbrandt“ produktai yra išskirtiniai ir juos renkasi tie, kurie vertina gerą skonį ir kokybę: „Džiaugiamės, kad „Hausbrandt“ kavos gerbėjų vis daugėja. Mums, „Kavos sinergijai“, kaip ir „Hausbrandt“ kompanijai, labai svarbus santykis su klientais. Mūsų siekis, kad vartotojas galėtų mėgautis tobulu puodeliu kavos, todėl mes vykstame pas klientus, vedame įvairius mokymus, konsultuojame kavos paruošimo klausimais.“

Patikima įranga

„Kavos sinergijos“ komanda pasiūlymų turi ir verslo sektoriui bei kviečia verslo atstovus bendradarbiauti ir užtikrinti savo bei klientų pasitenkinimą aukščiausios kokybės kava. Esant poreikiui, įmonė nuomoja, suteikia panaudai arba parduoda kavos ruošimo įrangą – ir paprastesnius automatinius, ir profesionalius tradicinius kavos aparatus.

„Mes tiesiogiai bendradarbiaujame su profesionalios įrangos gamintojais „La Spaziale“ bei „Dr.Cofee“. Taip pat galime pasiūlyti italų dizainerio Carlo Colombo specialiai „Hausbrandt“ sukurtus kapsulinius aparatus su tik šiems aparatams gaminamomis kapsulėmis“, – vardina V. Andriejaitienė.

Šiais metais „La Spaziale“ pristatė savo naujausią modelį S50, kuris išsiskiria akį traukiančiu dizainu. Tai yra jubiliejinis įmonės kūrinys, o modelio numeris atspindi, kiek metų „La Spaziale“ pasauliui gamina vienus geriausių kavos aparatų rinkoje. Be gausybės aparato pranašumų, viena įmantresnių jo funkcijų – galimybė keisti temperatūrą kiekvienai iš anksto nustatytai kavos porcijai toje pačioje grupėje ar netgi nustatyti dinaminį slėgį ir temperatūrą kavos išskyrimo momentu.

Pasiūlymai šventėms

Artėjant didžiosioms metų šventėms, „Kavos sinergijos“ kolektyvas savo klientams taip pat paruošė širdį maloninančių pasiūlymų ir staigmenų.

„Šiemet Kalėdoms esame paruošę rinkinukų su malta kava. Mūsų naujiena – skrudinta malta kava „Nero Espresso“ jubiliejinėje dėžutėje, kuri pagaminta „Hausbrandt“ 120-ojo gimtadienio proga“, – atskleidžia V. Andriejaitienė.

„Nero Espresso“ – itin sodri kava, skirta tiems, kurie dievina stiprų skonį. Jį charakterizuoja saldžios natos su skrudinimo ir džiovintų vaisių užuominomis. Kavos aromate galima justi ir sausainių, ir kakavos natų.

Klientai gali rinktis ir rinkinius su kavos „Oro Casa“ pupelėmis, kurių stiprus aromatas primena skrudintą duoną ir džiovintus vaisius. Brazilijos arabikos pupelės kavai suteikia saldumo bei itin rafinuotą profilį. Anot pašnekovės, ši kava ypač mėgstama Pietų Italijoje. Ją turėtų rinktis tie, kurie mėgsta tirštą, intensyvų skonį.

O gal norite išbandyti kapsulių „Hausbrandt Gourmet Nespresso“ rinkinuką? „Gourmet“ – tai populiariausias kompanijos „Hausbrandt“ kavos produktas, kurį skrudintojai laiko prestižiškiausiu.

Kiekviename kalėdiniame rinkinuke slypi ir saldi staigmena – rankų darbo pyragėlis, specialiai keptas pagal itališką receptą su kava „Hausbrandt Gourmet Columbus“, pagardintas migdolais, lazdynų riešutais ir džiovintais vaisiais, brandintas brendžiu. Visų šių produktų sinergija sukuria neapsakomą šventinį skonį.

„Hausbrandt“ kavos galima įsigyti „Kavos sinergijos“ el. parduotuvėje ir 10 specializuotų parduotuvių. Visą informaciją galima rasti puslapyje www.kavossinergija.lt esančiame žemėlapyje.

UAB „Esmi LT“ nuotr.


Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.

NAUJAUSIAS NUMERIS

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų

Paskutinės naujienos

SKAITOMIAUSIA

Savaitės Mėnesio Pusmečio Metų